Tattoo weglaseren

TATTOO WEGLASEREN

Tattooshop Zeewolde beschikt over laserapparatuur van hoge kwaliteit. Met behulp van deze apparatuur kunnen wij professioneel en veilig tatoeages weg laseren. Het licht van de laser breekt de inktdeeltjes van de tatoeage af, waarna het lichaam deze losse deeltjes afvoert. Voordat we de behandeling starten, nemen we eerst de tijd voor een intake. We vertellen je precies wat we gaan doen, hoe de behandeling voor een tattoo verwijderen in z’n werk gaat en welke kosten er aan de behandeling verbonden zijn.

EEN TATTOO VERWIJDEREN: HOE LANG DUURT DAT?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt voor het definitief verwijderen van een tatoeage is afhankelijk van jouw huid, het type tatoeage en hoe diep de tattoo in je huid gezet is. Dit verschilt per persoon. Tijdens de intake bespreken we samen hoe we te werk gaan en geven we je een goed beeld van het behandeltraject en de kosten. Voor een tattoo verwijderen hanteren we een tarief vanaf 30 Euro per behandeling. Gaat het om een grotere tatoeage dan 5 cm zijn de kosten wat hoger.

IS EEN TATOEAGE VERWIJDEREN PIJNLIJK?

Of een tatoeage verwijderen pijnlijk is hangt, net als bij het zetten van een tatoeage, af van de persoon. Geheel pijnloos is het weg laseren van een tatoeage niet. Door het gebruik van de laser, kan de huid geïrriteerd raken. Dit gevoel is het best te vergelijken met een verbrande huid doordat je te lang in de zon hebt gezeten. Na een laserbehandeling kan het voorkomen dat je tijdelijk last hebt van een branderige, rode huid. In sommige gevallen ontstaan kleine blaren. Deze klachten verdwijnen vanzelf weer. Wil je meer informatie over een tattoo verwijderen? Bel vrijblijvend voor info naar de shop